Proiect nou: www.eucitesc.md

Am observat că n-am scris de ceva timp pe acest blog personal, prea multe lucruri se întâmplă zilnic și chiar deja mă depășesc. Până povestesc despre altele, zic de ceva ce este mai important acum pentru mine. Și anume că am lansat un site nou, www.eucitesc.md.

Motivul este unul cât se poate de pragmatic, sunt anul 3 la facultate de Jurnalism și pentru anul viitor trebuie să mă pregătesc în avans pentru o lucrare de licență de creație. Respectiv am hotărât să aleg tematica lecturilor și o platformă online.

Al doilea motiv, deja de 10 ani este grupul Eu citesc pe Facebook, numără peste 13 000 de membri. Este foarte multă informație bună în grup și ar fi bine undeva să o păstrez. Da, și mai zic un detaliu, este și un club de lectură eucitesc.ro, dar au apărut mult mai târziu decât grupul meu pe Facebook.

Un alt motiv nu mai puțin important, eu oricum citesc și fac niște notițe, dacă aceste notițe le voi face online posibil să fie util și altora.

Și într-un final vreau să promovez lecturile, cărțile, evenimentele culturale! Dacă este vreun proiect unde aș putea aplica, dați-mi de știre. Fiindcă, recunosc, totul costă: domain, creare site, host, timp. Respectiv o susținere financiară ar fi binevenită.

Și, ultimul detaliu,  după ce trece perioada asta de început, să mă mai fac un pic vizibilă, vreau să inițiez campanii de colectare cărți pentru bibliotecile școlare din țară. Ei, dar asta un pic mai încolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *